ДГ Щурче с. Приселци
ДГ Пролет с. Дъбравино
СНЦ "МИГ АВРЕН - БЕЛОСЛАВ"
Новини
Абитуриентите от випуск 2019– жители на Община Аврен получиха финансови помощи
09.05.2019
 
Финансова помощ от 200 лева получиха днес 56 абитуриенти от Община Аврен за подпомагане на абитуриентския си бал. Средствата са осигурени с решение на  Общински съвет-Аврен и бяха връчени лично от кмета на Общината г-н Емануил Манолов. Срещата на зрелостниците с кмета на Общината се състоя на 9 май 2019 год. във фоайето на НЧ „П.Р.Славейков-1901” с. Аврен в присъствието на зам.-кмета г-жа Живка Костадинова, г-жа Светлана Георгиева - председател на Общински съвет-Аврен, директори на учебните заведения и класни ръководители, кметове от населените места на Общината.
 
Кметът на Община Аврен г-н Манолов поздрави младите хора и им пожела „да се развиват и израстват като успешни и отговорни личности“, както и обеща да заплаща семестриалните такси на всеки един от тях, който започне да учи във висше учебно заведение.
 
За периода от 2012 г. до 2019 г. Включително, Община Аврен е осигурила финансова подкрепа на 321 абитуриенти, като 102-ма от тях са възпитаници на Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий” с. Синдел, а 220 са завършилите други учебни заведения извън територията на Общината.

 

Потърсете в сайта
Общинска избирателна комисия Аврен
Социално предприятие за озеленяване и благоустройство
Областни информационни центрове