ДГ Щурче с. Приселци
ДГ Пролет с. Дъбравино
СНЦ "МИГ АВРЕН - БЕЛОСЛАВ"
Новини
Отбелязахме 9 май като ден на победата и ден на Европа
09.05.2019
На 9 май пред паметника на загиналите във войните за свободата на България на площад „Ефрейтор Иван Арабаджиев” в с. Аврен се състоя литературен рецитал, с участието на ученици на ОУ „Христо Ботев” и служители на общинска администрация, съчетал в себе си почит към героизма на предците ни за свободата на народите, за свободна Европа. С едноминутно мълчание и полагане на венец, присъстващите почетоха паметта на загиналите във Втората световна война. В нея са участвали 450 жители на общината, а днес сред живите са останали двама.
 
На събитието присъстваха г-н Емануил Манолов - кмет на община Аврен, зам. – кмета - г-жа Живка Костадинова, г-жа Светлана Георгиева - председател на Общински съвет – Аврен, общински съветници и служители. Г-н Манолов поздрави всички по повод празника и изтъкна, че девети май е Ден на победата, която промени съдбата на човечеството, празник на всички онези, които с цената на собствения си живот извоюваха тази победа, и на тях днес ние дължим всичко, което имаме. Той подчерта възможността да работим, да учим и да се развиваме в ЕС.
 
В знак на признателност и по повод празника г-н Манолов изпрати поздравителни адреси и подаръчни пакети на ветераните от Община Аврен.
Потърсете в сайта
Общинска избирателна комисия Аврен
Социално предприятие за озеленяване и благоустройство
Областни информационни центрове