Социално предприятие за озеленяване и благоустройство
ДГ Пролет с. Дъбравино
ДГ Щурче с. Приселци
Новини
Тържествено отбелязване на Международния ден на възрастните хора в Община Аврен
02.10.2019
С решение на Общото събрание на ООН от 14 декември 1990 г. 1 октомври е обявен за Международен ден на възрастните хора. В празничния ден възрастните жители на територията на Община Аврен проведоха различни инициативи в Пенсионерските клубове, имаше и много веселие – хора, песни и танци. Пенсионерите от Аврен посетиха Двореца Евксиноград, в Балчик – ботаническата градина и Двореца, нос Калиакра, а пенсионерите от с. Близнаци – замъка в с. Равадиново.

Г-н Емануил Манолов, г-жа Светлана Георгиева и г-н Боян Георгиев, посетиха лично повечето пенсионерски клубове, за да изразят своята дълбока почит към хората от третата възраст, като им пожелаха да бъдат здрави и да се радват на дълги години спокоен живот. В знак на признателност към техния принос за развитието на Община Аврен ръководството на Общината осигури за всички празнична почерпка.

Поздравителен адрес до всички Пенсионерски клубове бе изпратен от г-н Боян Георгиев, зам.-кмет на Община Аврен, и от Председателя на Общинската организация СП – 2004 – г-н Стойчо Лефтеров.
Потърсете в сайта
Зелен телефон - за нарушения, свързани със събирането и извозването на отпадъци, поддържане на чистота
СНЦ "МИГ АВРЕН - БЕЛОСЛАВ"
Областни информационни центрове